Vélemények Joe Boxer Vest Set Ladies és termékinformációk

Terméknév: Joe Boxer Vest Set Ladies Modern és elegáns ruha Joe Boxer

Termékleírás: Joe Boxer Vest Set Ladies The Joe Boxer Vest Set includes a branded vest and briefs for the perfect matching comfort, with elasticated, stretch fabric for a snug fit. > Vest set > Includes vest and briefs > Vest > Branded elasticated straps > Regular fit > Joe Boxer branding > Briefs > Regular coverage > Elasticated, branded waistband > 95% Cotton, 5% Elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Joe Boxer Vest Set Ladies mert kedvező ár 6 535 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Joe Boxer Vest Set Ladies
Termék felülvizsgálata Joe Boxer Vest Set Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Joe Boxer Vest Set Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Joe Boxer vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Joe Boxer Vest Set Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Joe Boxer Vest Set Ladies Joe Boxer

További termékképek, részletesebb leírások Joe Boxer Vest Set Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Joe Boxer, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 535 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Joe Boxer
- code EAN 2425179035703
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Joe Boxer Vest Set Ladies Modern és elegáns ruha
6 535 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Joe Boxer

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Joe Boxer Vest Set Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Joe Boxer), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2425179035703 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése