Vélemények Kangol Chino Shorts Juniors és termékinformációk

Terméknév: Kangol Chino Shorts Juniors Modern és elegáns ruha Kangol

Termékleírás: Kangol Chino Shorts Juniors Smart or casual, these Kangol Chino Shorts are a great style with their lightweight construction. The shorts feature a button fly with a button fastening for a comfortable fit and four pockets to the front and rear finish off the style of the shorts. > Boys shorts > Button fly > Button fastening > Chino style > 4 pockets > Lightweight > Rolled hems > 100% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kangol Chino Shorts Juniors mert kedvező ár 3 715 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Kangol Chino Shorts Juniors
Termék felülvizsgálata Kangol Chino Shorts Juniors

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kangol Chino Shorts Juniors -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kangol vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kangol Chino Shorts Juniors és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kangol Chino Shorts Juniors Kangol

További termékképek, részletesebb leírások Kangol Chino Shorts Juniors és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kangol, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 715 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kangol
- code EAN 2478225902351
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kangol Chino Shorts Juniors Modern és elegáns ruha
3 715 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Kangol

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kangol Chino Shorts Juniors) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kangol), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2478225902351 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése