Vélemények Kangol Chocolate Wheelie Holdall és termékinformációk

Terméknév: Kangol Chocolate Wheelie Holdall Utazótáskák Kangol

Termékleírás: Kangol Chocolate Wheelie Holdall This wonderful Kangol Chocolate Wheelie Holdall is perfect for your travelling needs thanks to the main large compartment to store the majority of your luggage, whilst the zipped outer pocket allows you to store personal belongings and travel documents securely which you will need to get to quickly. > Kangol Holdall > 3 Zipped pockets > Highly durable wheels > Telescopic handle > Carry handles > Name tag holder > Padlock included > Durable base sections > Detachable shoulder strap > 100% PVC > 29in Bag: L: 74cm, W: 39cm, D: 36cm > Capacity: 94.L > Weight: 3.55kg > 25in Bag: L: 64cm, W: 30.5cm, D:34.5cm > Capacity: 60L > Weight: 2.93kg > 21in Bag: L: 54cm, W:29.5cm, D:29cm > Capacity: 40.6L > Weight: 2.6kg... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kangol Chocolate Wheelie Holdall mert kedvező ár 13 949 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Utazótáskák.

Reviews Kangol Chocolate Wheelie Holdall
Termék felülvizsgálata Kangol Chocolate Wheelie Holdall

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kangol Chocolate Wheelie Holdall -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kangol vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kangol Chocolate Wheelie Holdall és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kangol Chocolate Wheelie Holdall Kangol

További termékképek, részletesebb leírások Kangol Chocolate Wheelie Holdall és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kangol, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 949 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kangol
- code EAN 2708016900304
- a termék kategóriában van Utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kangol Chocolate Wheelie Holdall Utazótáskák
13 949 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Utazótáskák Kangol

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kangol Chocolate Wheelie Holdall) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kangol), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2708016900304 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Utazótáskák - További termékek megtekintése