Vélemények Kangol Ribston Girls Shoes Childs és termékinformációk

Terméknév: Kangol Ribston Girls Shoes Childs Gyermek cipők Kangol

Termékleírás: Kangol Ribston Girls Shoes Childs These Kangol Shoes for Children are perfect for school or a smarter, everyday look with their classic, simple design. Their cushioned insole, padded ankle collar and hook and loop fastening will ensure a secure and comfortable fit. > Kangol Shoes > Hook and Loop Fastening > Embroidery Pattern > Padded Ankle Collar > Upper: Leather > Lining: Synthetic > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kangol Ribston Girls Shoes Childs mert kedvező ár 11 822 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek cipők.

Reviews Kangol Ribston Girls Shoes Childs
Termék felülvizsgálata Kangol Ribston Girls Shoes Childs

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kangol Ribston Girls Shoes Childs -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kangol vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kangol Ribston Girls Shoes Childs és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kangol Ribston Girls Shoes Childs Kangol

További termékképek, részletesebb leírások Kangol Ribston Girls Shoes Childs és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kangol, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 822 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kangol
- code EAN 2037122031009
- a termék kategóriában van Gyermek cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kangol Ribston Girls Shoes Childs Gyermek cipők
11 822 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek cipők Kangol

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kangol Ribston Girls Shoes Childs) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kangol), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2037122031009 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek cipők - További termékek megtekintése