Vélemények Kangol Superlight 2 Suitcase és termékinformációk

Terméknév: Kangol Superlight 2 Suitcase Utazótáskák Kangol

Termékleírás: Kangol Superlight 2 Suitcase The Kangol Superlight Suitcase utilises 4 independent castor wheels and a telescopic handle so you can navigate airports with ease. > 22inch case > Length: 36cm > Weight: 25cm > Height: 57cm > Capacity: 40L > 26inch case > Length: 40cm > Weight: 28cm > Height: 67cm > Capacity: 60L > 30inch case > Length: 45.5cm > Weight: 31cm > Height: 77cm > Capacity: 90L... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kangol Superlight 2 Suitcase mert kedvező ár 16 489 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Utazótáskák.

Reviews Kangol Superlight 2 Suitcase
Termék felülvizsgálata Kangol Superlight 2 Suitcase

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kangol Superlight 2 Suitcase -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kangol vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kangol Superlight 2 Suitcase és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kangol Superlight 2 Suitcase Kangol

További termékképek, részletesebb leírások Kangol Superlight 2 Suitcase és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kangol, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 16 489 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kangol
- code EAN 2708119910507
- a termék kategóriában van Utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kangol Superlight 2 Suitcase Utazótáskák
16 489 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Utazótáskák Kangol

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kangol Superlight 2 Suitcase) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kangol), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2708119910507 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Utazótáskák - További termékek megtekintése