Vélemények Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls és termékinformációk

Terméknév: Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls Gyermek cipők Kangol

Termékleírás: Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls These Kangol Shoes for Girls are perfect for school or an everyday look with their classic and simple design. The small embroidery along the top of the shoe add an extra something to the shoe, to ensure your child stands out. > Kids Shoes > Padded Ankle Collar > Cushioned Insole > Hook and Loop Fastening > Upper: Leather > Sole: Synthetic > Lining: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls mert kedvező ár 11 822 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek cipők.

Reviews Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls
Termék felülvizsgálata Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kangol vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls Kangol

További termékképek, részletesebb leírások Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kangol, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 822 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kangol
- code EAN 2037124031007
- a termék kategóriában van Gyermek cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls Gyermek cipők
11 822 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek cipők Kangol

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kangol Tiffin Embroidered Shoes Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kangol), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2037124031007 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek cipők - További termékek megtekintése