Vélemények Kappa Busto Vest Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Kappa Busto Vest Junior Boys Trikók Kappa

Termékleírás: Kappa Busto Vest Junior Boys The Kappa Busto Vest is ideal for football training, crafted with a crew neck, sleeveless and boasting a regular fit, complete by Kappa logos. > Vest > Crew neck > Sleeveless > Regular fit > Kappa logos > 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kappa Busto Vest Junior Boys mert kedvező ár 7 482 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Trikók.

Reviews Kappa Busto Vest Junior Boys
Termék felülvizsgálata Kappa Busto Vest Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kappa Busto Vest Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kappa vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kappa Busto Vest Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kappa Busto Vest Junior Boys Kappa

További termékképek, részletesebb leírások Kappa Busto Vest Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kappa, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 482 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kappa
- code EAN 2589072292455
- a termék kategóriában van Trikók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kappa Busto Vest Junior Boys Trikók
7 482 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Trikók Kappa

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kappa Busto Vest Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kappa), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2589072292455 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Trikók - További termékek megtekintése