Vélemények Kappa Craco Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Kappa Craco Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág Kappa

Termékleírás: Kappa Craco Shorts Junior Boys These Kappa Craco Shorts Junior Boys are a lightweight construction that features a mesh lining for added ventilation when wearing. A block coloured design is teamed with a contrasting piped trim to the sides of the shorts for a simple but stylish look.Two open pockets are situated to the front as well as a stitched Kappa logo for instant brand recognition. > Shorts > Lightweight > Mesh lining > Elasticated waistband > Internal drawstring > Piped trim detail > Two open pockets > Block coloured > Kappa branding > Keep away from fire > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kappa Craco Shorts Junior Boys mert kedvező ár 4 128 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Kappa Craco Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Kappa Craco Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kappa Craco Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kappa vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kappa Craco Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kappa Craco Shorts Junior Boys Kappa

További termékképek, részletesebb leírások Kappa Craco Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kappa, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 128 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kappa
- code EAN 2479007032150
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kappa Craco Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág
4 128 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Kappa

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kappa Craco Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kappa), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2479007032150 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése