Vélemények Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha Kappa

Termékleírás: Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys The Kappa Masa Short Sleeve T Shirt is ideal for training or match situations, created with a lightweight fabric that is close fitting yet comfortable, with flatlock seams that reduce irritation. The shirt has a crew neck, long sleeves with tonal stitching and the Kappa logo printed to both shoulders to finish. > Boy's football shirt > Crew neck > Long sleeves > Close fitting > Flatlock seams > Tonal stitching > Printed logos > Kappa branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys mert kedvező ár 3 344 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kappa vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys Kappa

További termékképek, részletesebb leírások Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kappa, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 344 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kappa
- code EAN 2629004182451
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha
3 344 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Kappa

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kappa Masa Long Sleeve T Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kappa), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2629004182451 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése