Vélemények Kappa Santos Shorts Junior és termékinformációk

Terméknév: Kappa Santos Shorts Junior Sportos rövidnadrág Kappa

Termékleírás: Kappa Santos Shorts Junior These Kappa Santos Shorts are crafted with an elasticated waistband with internal drawstring for extra support. They're lightweight, loose fitting, have Kappa branding on the outer legs and a contrast trim. > Junior shorts > Elasticated waist > Drawstring fastening > Lightweight > Kappa branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kappa Santos Shorts Junior mert kedvező ár 5 514 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Kappa Santos Shorts Junior
Termék felülvizsgálata Kappa Santos Shorts Junior

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kappa Santos Shorts Junior -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kappa vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kappa Santos Shorts Junior és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kappa Santos Shorts Junior Kappa

További termékképek, részletesebb leírások Kappa Santos Shorts Junior és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kappa, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 514 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kappa
- code EAN 2479156401852
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kappa Santos Shorts Junior Sportos rövidnadrág
5 514 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Kappa

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kappa Santos Shorts Junior) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kappa), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2479156401852 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése