Vélemények Karácsonyfa fényfüzér, fehér, 12 db égő és termékinformációk

Terméknév: Karácsonyfa fényfüzér, fehér, 12 db égő Karácsonyi fényfüzérek

Termékleírás:  STROMEK kézzel gyártott, hagyományos üveg égők, készült a Cseh Köztársaságban. A füzér 12 égőt tartalmaz, tápellátás: 20 V/0,1 A. A füzér teljes hossza 7 m, a bevezető kábel hossza pedig 3 m. Az egyes égők közötti távolság 60 cm.   A füzér közepes méretű fákhoz alkalmas. Az egyes égők drót segítségével rögzíthetők, az égő átlagos mérete pedig 6,57 x 2,47 cm (hossz x átmérő). ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Karácsonyfa fényfüzér, fehér, 12 db égő mert kedvező ár 7 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Karácsonyi fényfüzérek.

Reviews Karácsonyfa fényfüzér, fehér, 12 db égő
Termék felülvizsgálata Karácsonyfa fényfüzér, fehér, 12 db égő

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karácsonyfa fényfüzér, fehér, 12 db égő -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karácsonyfa fényfüzér, fehér, 12 db égő és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karácsonyfa fényfüzér, fehér, 12 db égő

További termékképek, részletesebb leírások Karácsonyfa fényfüzér, fehér, 12 db égő és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595583802827
- a termék kategóriában van Karácsonyi fényfüzérek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karácsonyfa fényfüzér, fehér, 12 db égő Karácsonyi fényfüzérek
7 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.11.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Karácsonyi fényfüzérek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karácsonyfa fényfüzér, fehér, 12 db égő) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595583802827 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Karácsonyi fényfüzérek - További termékek megtekintése