Vélemények Karácsonyi fények La Balle, szürke és termékinformációk

Terméknév: Karácsonyi fények La Balle, szürke Karácsonyi fényfüzérek

Termékleírás: Világítsa ki otthonát ezzel a stílusos lánccal, amely 10 világító 6 cm átmérőjű golyóval van ellátva. Díszítheti vele az ágytámlát, a falra akaszthatja, vagy egy üveg tálba is elhelyezheti. Az egyes golyók között 15 cm-es hely van. Meleg fénnyel világít és 2 AA elem segítségével működik., amelyeket a csomagolás nem tartalmazza.    ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Karácsonyi fények La Balle, szürke mert kedvező ár 1 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Karácsonyi fényfüzérek.

Reviews Karácsonyi fények La Balle, szürke
Termék felülvizsgálata Karácsonyi fények La Balle, szürke

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karácsonyi fények La Balle, szürke -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karácsonyi fények La Balle, szürke és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karácsonyi fények La Balle, szürke

További termékképek, részletesebb leírások Karácsonyi fények La Balle, szürke és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8718158706768
- a termék kategóriában van Karácsonyi fényfüzérek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karácsonyi fények La Balle, szürke Karácsonyi fényfüzérek
1 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Karácsonyi fényfüzérek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karácsonyi fények La Balle, szürke) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8718158706768 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Karácsonyi fényfüzérek - További termékek megtekintése