Vélemények Karácsonyi gyertya Lumina Gold golyó, arany és termékinformációk

Terméknév: Karácsonyi gyertya Lumina Gold golyó, arany Dekorációs gyertyák

Termékleírás: Karácsonyi golyó alakú gyertya, amely egyik fele fekete, másik fele sötét szürke, és közepén arany csillógó vonalak találhatóak. Tegye lakását érdekesebbé, vagy ajándékozza valakinek környezetéből. Egy gyertya ajándékba sohasem rossz ötlet.   A termék kiegészíthető azonos motívumú gyertyákkal kínálatunkból, így tökéletesen összehangolt kollekciót alkothat. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Karácsonyi gyertya Lumina Gold golyó, arany mert kedvező ár 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Dekorációs gyertyák.

Reviews Karácsonyi gyertya Lumina Gold golyó, arany
Termék felülvizsgálata Karácsonyi gyertya Lumina Gold golyó, arany

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karácsonyi gyertya Lumina Gold golyó, arany -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karácsonyi gyertya Lumina Gold golyó, arany és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karácsonyi gyertya Lumina Gold golyó, arany

További termékképek, részletesebb leírások Karácsonyi gyertya Lumina Gold golyó, arany és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8590811567936
- a termék kategóriában van Dekorációs gyertyák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karácsonyi gyertya Lumina Gold golyó, arany Dekorációs gyertyák
995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Dekorációs gyertyák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karácsonyi gyertya Lumina Gold golyó, arany) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590811567936 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Dekorációs gyertyák - További termékek megtekintése