Vélemények Karácsonyi koszorú mikulásvirággal, átmérő 30 cm, rózsaszín és termékinformációk

Terméknév: Karácsonyi koszorú mikulásvirággal, átmérő 30 cm, rózsaszín Karácsonyi koszorúk

Termékleírás: Ez a gyönyörű és gazdagon díszített karácsonyi koszorú a közkedvelt mikulásvirággal, apró díszekkel rózsaszín-arany színekkel, egy univerzális és stílusos kiegészítő a karácsonyi időszakban. Használhatja bárhol lakása belterében. Hagyományos ajtódísz, amely a vendégeket köszönti. Nagy előnye, hogy sosem hullanak le levelei és nem hervad el, így használhatja minden évben. Autentikus megjelenésének köszönhetően nagyon élethű.  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Karácsonyi koszorú mikulásvirággal, átmérő 30 cm, rózsaszín mert kedvező ár 2 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Karácsonyi koszorúk.

Reviews Karácsonyi koszorú mikulásvirággal, átmérő 30 cm, rózsaszín
Termék felülvizsgálata Karácsonyi koszorú mikulásvirággal, átmérő 30 cm, rózsaszín

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karácsonyi koszorú mikulásvirággal, átmérő 30 cm, rózsaszín -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karácsonyi koszorú mikulásvirággal, átmérő 30 cm, rózsaszín és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karácsonyi koszorú mikulásvirággal, átmérő 30 cm, rózsaszín

További termékképek, részletesebb leírások Karácsonyi koszorú mikulásvirággal, átmérő 30 cm, rózsaszín és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8590422059509
- a termék kategóriában van Karácsonyi koszorúk


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karácsonyi koszorú mikulásvirággal, átmérő 30 cm, rózsaszín Karácsonyi koszorúk
2 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Karácsonyi koszorúk

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karácsonyi koszorú mikulásvirággal, átmérő 30 cm, rózsaszín) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590422059509 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Karácsonyi koszorúk - További termékek megtekintése