Vélemények Karácsonyi LED gyertyatartó, piros és termékinformációk

Terméknév: Karácsonyi LED gyertyatartó, piros Karácsonyi gyertyatartók és gyertyák

Termékleírás: Klasszikus karácsonyi gyertyatartó, amely nem hiányozhat egyetlen ablakból sem. A műanyag gyertyatartó hét LED égővel minden otthonba elhozza a megfelelő karácsonyi hangulatot. A gyertyatartó 2 db, 1,5 V-os AA elemmel működik, amelyek nem képezik a kiszállítás részét. Az ON/OFF kapcsoló a gyertyatartó alján található. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Karácsonyi LED gyertyatartó, piros mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Karácsonyi gyertyatartók és gyertyák.

Reviews Karácsonyi LED gyertyatartó, piros
Termék felülvizsgálata Karácsonyi LED gyertyatartó, piros

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karácsonyi LED gyertyatartó, piros -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karácsonyi LED gyertyatartó, piros és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karácsonyi LED gyertyatartó, piros

További termékképek, részletesebb leírások Karácsonyi LED gyertyatartó, piros és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8711295627415
- a termék kategóriában van Karácsonyi gyertyatartók és gyertyák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karácsonyi LED gyertyatartó, piros Karácsonyi gyertyatartók és gyertyák
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Karácsonyi gyertyatartók és gyertyák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karácsonyi LED gyertyatartó, piros) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8711295627415 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Karácsonyi gyertyatartók és gyertyák - További termékek megtekintése