Vélemények Karlsson 4348BK falióra és termékinformációk

Terméknév: Karlsson 4348BK falióra Faliórák Karlsson

Termékleírás: Dekoratív falióra, amely a „szabad” stílust képviseli. Több tervezési módosításon is keresztülment. A kvarc óraszerkezet elemmel működtethető. Az óra anyaga lakkozott alumínium.Az óramű dobozának átmérője 8,5 cm. 2 év garancia.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Karlsson 4348BK falióra mert kedvező ár 9 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Faliórák.

Reviews Karlsson 4348BK falióra
Termék felülvizsgálata Karlsson 4348BK falióra

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karlsson 4348BK falióra -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Karlsson vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karlsson 4348BK falióra és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karlsson 4348BK falióra Karlsson

További termékképek, részletesebb leírások Karlsson 4348BK falióra és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Karlsson, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Karlsson
- code EAN 8714302217142
- a termék kategóriában van Faliórák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karlsson 4348BK falióra Faliórák
9 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Faliórák Karlsson

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karlsson 4348BK falióra) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Karlsson), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8714302217142 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Faliórák - További termékek megtekintése