Vélemények Karma edényfogó, világos, 17 x 27 cm és termékinformációk

Terméknév: Karma edényfogó, világos, 17 x 27 cm Edényfogók

Termékleírás: Az edényfogó nagyszerű védelmet nyújt ujjainak, csuklójának és alkarjának, méreteiből adótóan. Rendelkezik egy praktikus akasztópánttal is, hogy bárhol kényelmesen felakaszthassa a konyhában. Ezt az edényfogót akár grillezéshez is használhatja. Hangolja konyhája színeit a saját ízlése szerint. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Karma edényfogó, világos, 17 x 27 cm mert kedvező ár 1 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Edényfogók.

Reviews Karma edényfogó, világos, 17 x 27 cm
Termék felülvizsgálata Karma edényfogó, világos, 17 x 27 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karma edényfogó, világos, 17 x 27 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karma edényfogó, világos, 17 x 27 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karma edényfogó, világos, 17 x 27 cm

További termékképek, részletesebb leírások Karma edényfogó, világos, 17 x 27 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595556439883
- a termék kategóriában van Edényfogók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karma edényfogó, világos, 17 x 27 cm Edényfogók
1 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Edényfogók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karma edényfogó, világos, 17 x 27 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595556439883 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Edényfogók - További termékek megtekintése