Vélemények Karrimor Hot Rock Trousers Mens és termékinformációk

Terméknév: Karrimor Hot Rock Trousers Mens Outdoor nadrágok Karrimor

Termékleírás: Karrimor Hot Rock Trousers Men's Enjoy a comfortable and durable wear in these Karrimor Hot Rock Trousers featuring a lightweight design, zip fly fastening with a button close waist, adjustable belt, two open hand pockets, a secure leg and rear zip pocket, zip up ankle cuffs and complete with zip contrast string and rubber detailing. > Men's trousers > Zip fly > Button waist fastening > Adjustable belt > 2 open pockets > 2 zip pockets > Zip up ankle cuffs > Lightweight > Contrast zip detailing > Embroidered detailing > Karrimor branding > Shell: 92% Nylon 8% Spandex > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Karrimor Hot Rock Trousers Mens mert kedvező ár 12 689 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Outdoor nadrágok.

Reviews Karrimor Hot Rock Trousers Mens
Termék felülvizsgálata Karrimor Hot Rock Trousers Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karrimor Hot Rock Trousers Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Karrimor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karrimor Hot Rock Trousers Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karrimor Hot Rock Trousers Mens Karrimor

További termékképek, részletesebb leírások Karrimor Hot Rock Trousers Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Karrimor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 689 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Karrimor
- code EAN 2441675053508
- a termék kategóriában van Outdoor nadrágok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karrimor Hot Rock Trousers Mens Outdoor nadrágok
12 689 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Outdoor nadrágok Karrimor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karrimor Hot Rock Trousers Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Karrimor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2441675053508 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Outdoor nadrágok - További termékek megtekintése