Vélemények Karrimor Rapid dámské Running Shoes és termékinformációk

Terméknév: Karrimor Rapid dámské Running Shoes Női futócipők K100 Karrimor

Termékleírás: Karrimor Rapid Ladies Running Shoes These Karrimor Rapid Ladies Running Shoes have been crafted with a Ka-BR and Ka-CR outsole which supplies superior traction with every step that you take, whilst the K.E.R.S foam midsole helps absorb shock as well as offering outstanding cushioning and the knitted upper promotes breathability to keep your feet feeling cool. - Ladies Running Shoes - Full lace up - Cushioned insole - Padded ankle collar - Ka-CR and Ka-BR outsole compound - K.E.R.S Technology - +RIDE Technology - Karrimor branding For our full range of All Karrimor Footwear visit eshop Product code: 214219... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Karrimor Rapid dámské Running Shoes mert kedvező ár 22 669 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női futócipők.

Reviews Karrimor Rapid dámské Running Shoes
Termék felülvizsgálata Karrimor Rapid dámské Running Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karrimor Rapid dámské Running Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából K100 Karrimor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karrimor Rapid dámské Running Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karrimor Rapid dámské Running Shoes K100 Karrimor

További termékképek, részletesebb leírások Karrimor Rapid dámské Running Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu K100 Karrimor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 22 669 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó K100 Karrimor
- code EAN 2214219902507
- a termék kategóriában van Női futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karrimor Rapid dámské Running Shoes Női futócipők
22 669 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női futócipők K100 Karrimor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karrimor Rapid dámské Running Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (K100 Karrimor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2214219902507 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női futócipők - További termékek megtekintése