Vélemények Karrimor Run Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Karrimor Run Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág Karrimor

Termékleírás: Karrimor Run Shorts Junior Boys The Karrimor Run Shorts offers a comfortable fit thanks to the elasticated drawstring fastening, coupled with an internal brief for superior support. These Boys Shorts also benefit from a lightweight construction while the mesh panelling allows for optimal airflow - finished with two side pockets, one rear zipped pocket and Karrimor branding for a simple yet stylish look. > Karrimor Shorts > Elasticated drawstring fastening > Internal brief > Lightweight construction > Mesh panelling > Karrimor branding > Two side pockets > One rear zipped pocket > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Karrimor Run Shorts Junior Boys mert kedvező ár 3 461 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Karrimor Run Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Karrimor Run Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karrimor Run Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Karrimor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karrimor Run Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karrimor Run Shorts Junior Boys Karrimor

További termékképek, részletesebb leírások Karrimor Run Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Karrimor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 461 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Karrimor
- code EAN 2450496031954
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karrimor Run Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág
3 461 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Karrimor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karrimor Run Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Karrimor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2450496031954 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése