Vélemények Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys Sportos trikók Karrimor

Termékleírás: Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys This Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt is designed with a lightweight breathable fabric for keeping the wearer dry and ventilated. Styled with short sleeves and a crew neck, it also has flatlock seams to reduce irritation and a reflective Karrimor logo to the chest. > Boy's running t shirt > Crew neck > Short sleeves > Flatlock seams > Lightweight > Breathable > Reflective detailing > Karrimor branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys mert kedvező ár 3 471 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos trikók.

Reviews Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Karrimor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys Karrimor

További termékképek, részletesebb leírások Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Karrimor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 471 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Karrimor
- code EAN 2450104181750
- a termék kategóriában van Sportos trikók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys Sportos trikók
3 471 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos trikók Karrimor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karrimor XLite Short Sleeve T Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Karrimor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2450104181750 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos trikók - További termékek megtekintése