Vélemények Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha Karrimor

Termékleírás: Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys This Karrimor XLite T Shirt is an extremely lightweight construction that features mesh panelling for a more ventilated feel. Designed with a round neck and short sleeves and benefitting from flat lock seams to provide you with a more comfortable feel that reduces skin irritation and chafing. This T Shirt has reflective detail and Karrimor branding to complete the look. > T Shirt > Round neck > Short sleeves > Flat lock seams > Mesh panelling > Breathable > Lightweight > Karrimor branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys mert kedvező ár 3 334 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Karrimor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys Karrimor

További termékképek, részletesebb leírások Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Karrimor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 334 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Karrimor
- code EAN 2459540032350
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha
3 334 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Karrimor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Karrimor Xlite T Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Karrimor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2459540032350 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése