Vélemények Kedvezmény 50% Modern falióra SAFARI NH019 és termékinformációk

Terméknév: Kedvezmény 50% Modern falióra SAFARI NH019 Faliórák

Termékleírás:   Modern falióra Az órák PMMA akril üvegből készülnek. Ez az anyag modern és esztétikus, könnyű és hatszor erősebb az egyszerű üvegnél. Kitűnő dekorációs kellék. Az UV sugarakra való ellenálása miatt, ez az anyag nem igényel különösebb törődést és sokáig megőrzi elsődleges kinézetét. Anyag - magas fényű PMMA akril üveg Szín - fekete Mechanizmus - AA elemes QUARTZ (normál elemek, melyek nincsenek benne a termék csomagolásában) Méret - 60 cm x 30 cm Dekoratív óra, amely felfrissíti és stílusossá varázsolja otthonát. Rendelje meg és győződjön meg róla személyesen A csomag tartalma: - Modern falióra alkatrészekkel - Használati útmutató és garancialevél - Az óra dobozba van csomagolva... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Kephaz.hu ezt ajánlja termék Kedvezmény 50% Modern falióra SAFARI NH019 mert kedvező ár 3 190 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Faliórák.

Reviews Kedvezmény 50% Modern falióra SAFARI NH019
Termék felülvizsgálata Kedvezmény 50% Modern falióra SAFARI NH019

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kedvezmény 50% Modern falióra SAFARI NH019 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kedvezmény 50% Modern falióra SAFARI NH019 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kedvezmény 50% Modern falióra SAFARI NH019

További termékképek, részletesebb leírások Kedvezmény 50% Modern falióra SAFARI NH019 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Kephaz.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 190 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Faliórák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kedvezmény 50% Modern falióra SAFARI  NH019 Faliórák
3 190 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 31.03.2020
irány a bolt » Kephaz.hu
Áruk szállítása Faliórák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Kephaz.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kedvezmény 50% Modern falióra SAFARI NH019) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértKephaz.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Faliórák - További termékek megtekintése