Vélemények Kela Kozmetikai szervező Safira, 14 x 7,5 cm és termékinformációk

Terméknév: Kela Kozmetikai szervező Safira, 14 x 7,5 cm Apró fürdőszobai kellékek KELA

Termékleírás: A Kela kozmetikai szervező műanyagból készült. A szervező 8 rekesszel rendelkezik, melyeket kozmetikai ecsetekre, konturceruzákra, rúzsokra, vagy más sminkek tárolására használhat. Tökéletes fürdőszobai kiegészítő a Safira termékcsaládból.A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kela Kozmetikai szervező Safira, 14 x 7,5 cm mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Apró fürdőszobai kellékek.

Reviews Kela Kozmetikai szervező Safira, 14 x 7,5 cm
Termék felülvizsgálata Kela Kozmetikai szervező Safira, 14 x 7,5 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kela Kozmetikai szervező Safira, 14 x 7,5 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából KELA vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kela Kozmetikai szervező Safira, 14 x 7,5 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kela Kozmetikai szervező Safira, 14 x 7,5 cm KELA

További termékképek, részletesebb leírások Kela Kozmetikai szervező Safira, 14 x 7,5 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu KELA, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó KELA
- code EAN 4025457220135
- a termék kategóriában van Apró fürdőszobai kellékek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kela Kozmetikai szervező Safira, 14 x 7,5 cm Apró fürdőszobai kellékek
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Apró fürdőszobai kellékek KELA

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kela Kozmetikai szervező Safira, 14 x 7,5 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (KELA), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4025457220135 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Apró fürdőszobai kellékek - További termékek megtekintése