Vélemények Kela Kristall pohár, zӧld és termékinformációk

Terméknév: Kela Kristall pohár, zӧld Tégelyek KELA

Termékleírás: KELA márkájú egyszerű pohár, zӧld színben a Kristallkollekcióból.  termékeivel. Ez a zӧld szappantartó a megfelelő választás a zӧld szín szerelmeseinek. A kollekció minden darabja négyzet alakú, lekerekített sarkokkal, tehát illeni fog a fürdőszoba polcára. A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlenformatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kela Kristall pohár, zӧld mert kedvező ár 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tégelyek.

Reviews Kela Kristall pohár, zӧld
Termék felülvizsgálata Kela Kristall pohár, zӧld

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kela Kristall pohár, zӧld -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából KELA vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kela Kristall pohár, zӧld és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kela Kristall pohár, zӧld KELA

További termékképek, részletesebb leírások Kela Kristall pohár, zӧld és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu KELA, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó KELA
- code EAN 4025457213380
- a termék kategóriában van Tégelyek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kela Kristall pohár, zӧld  Tégelyek
995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tégelyek KELA

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kela Kristall pohár, zӧld ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (KELA), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4025457213380 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tégelyek - További termékek megtekintése