Vélemények Kela Kristall szappantartó, kék és termékinformációk

Terméknév: Kela Kristall szappantartó, kék Szappantartók KELA

Termékleírás: Ez a KELA márkájú egyszerű szappantartó erős átlátszó műanyagból készült, türkizkék színben a Kistall kollekcióból.   A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kela Kristall szappantartó, kék mert kedvező ár 1 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szappantartók.

Reviews Kela Kristall szappantartó, kék
Termék felülvizsgálata Kela Kristall szappantartó, kék

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kela Kristall szappantartó, kék -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából KELA vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kela Kristall szappantartó, kék és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kela Kristall szappantartó, kék KELA

További termékképek, részletesebb leírások Kela Kristall szappantartó, kék és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu KELA, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó KELA
- code EAN 4025457213311
- a termék kategóriában van Szappantartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kela Kristall szappantartó, kék Szappantartók
1 095 Ft
Az áruk elérhetősége
24.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szappantartók KELA

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kela Kristall szappantartó, kék) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (KELA), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4025457213311 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szappantartók - További termékek megtekintése