Vélemények Kela Kristall WC szett, kék és termékinformációk

Terméknév: Kela Kristall WC szett, kék WC kiegészítők KELA

Termékleírás:  KELA WC szett átlátszó, türkízkék kivitelezésben, mindenekelőtt a türkízkék szín kedvelői részére. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült. A szett kombinálható a Kristall termékcsalád további termékeivel.   A KELA márkanevet 1903-ban jegyezték be Németországban, a gyártó története több, mint száz éves múltra tekint vissza. A vállalat a mai napig nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is erős pozíciókat szerzett. A háztartások részére készült termékeik, közöttük főként a fürdőszobai és konyhai kellékek ismérvei az innovatív koncepció, az időtálló dizájn és a kompromisszumok nélküli kiváló minőség. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kela Kristall WC szett, kék mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van WC kiegészítők.

Reviews Kela Kristall WC szett, kék




Termék felülvizsgálata Kela Kristall WC szett, kék

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kela Kristall WC szett, kék -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából KELA vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kela Kristall WC szett, kék és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.



tulajdonságok Kela Kristall WC szett, kék KELA

További termékképek, részletesebb leírások Kela Kristall WC szett, kék és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu KELA, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó KELA
- code EAN 4025457219481
- a termék kategóriában van WC kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kela Kristall WC szett, kék WC kiegészítők
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu




Áruk szállítása WC kiegészítők KELA

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kela Kristall WC szett, kék) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (KELA), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4025457219481 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
WC kiegészítők - További termékek megtekintése