Vélemények Kela Lima fogkefetartó pohár, fehér és termékinformációk

Terméknév: Kela Lima fogkefetartó pohár, fehér Tégelyek KELA

Termékleírás:  A kerámiából és rozsdamentes acélból készült KELA fogkefetartó bizonyára jól illik az Ön fürdőszobájába is. A fogkefetartó az elegáns Lima kollekcióhoztartozik.   A KELA márkanevet 1903-ban jegyezték be Németországban, a gyártó története több, mint száz éves múltra tekint vissza. A vállalat a mai napig nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is erős pozíciókat szerzett. A háztartások részére készült termékeik, közöttük főként a fürdőszobai és konyhai kellékek ismérvei az innovatív koncepció, az időtálló dizájn és a kompromisszumok nélküli kiváló minőség. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kela Lima fogkefetartó pohár, fehér mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tégelyek.

Reviews Kela Lima fogkefetartó pohár, fehér
Termék felülvizsgálata Kela Lima fogkefetartó pohár, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kela Lima fogkefetartó pohár, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából KELA vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kela Lima fogkefetartó pohár, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kela Lima fogkefetartó pohár, fehér KELA

További termékképek, részletesebb leírások Kela Lima fogkefetartó pohár, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu KELA, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó KELA
- code EAN 4025457188923
- a termék kategóriában van Tégelyek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kela Lima fogkefetartó pohár, fehér Tégelyek
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tégelyek KELA

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kela Lima fogkefetartó pohár, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (KELA), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4025457188923 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tégelyek - További termékek megtekintése