Vélemények Kela Lola kozmetikai tükör és termékinformációk

Terméknév: Kela Lola kozmetikai tükör Kozmetikai segédeszközök KELA

Termékleírás:  A KELA márkájú felállítható tükröt egyszerűen imádni fogja. A tükör háromszoros nagyítást biztosít, vitathatatlan előnye pedig a mozgatható állvány, amelyet pontosan úgy állíthat be, ahogyan arra szüksége van. Az állvány átmérője 11,5 cm. Ezenfelül a teljes kerülete mentén fehér LED világítással rendelkezik a jobb láthatóság érdekében. A tükör a Lola termékcsalád tagja.   A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.   Elem: 4 x AAA 1,5 V, az elemek nem képezik a csomagolás részét. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kela Lola kozmetikai tükör mert kedvező ár 9 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kozmetikai segédeszközök.

Reviews Kela Lola kozmetikai tükör
Termék felülvizsgálata Kela Lola kozmetikai tükör

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kela Lola kozmetikai tükör -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából KELA vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kela Lola kozmetikai tükör és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kela Lola kozmetikai tükör KELA

További termékképek, részletesebb leírások Kela Lola kozmetikai tükör és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu KELA, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó KELA
- code EAN 4025457214967
- a termék kategóriában van Kozmetikai segédeszközök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kela Lola kozmetikai tükör Kozmetikai segédeszközök
9 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kozmetikai segédeszközök KELA

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kela Lola kozmetikai tükör) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (KELA), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4025457214967 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.