Vélemények Kela Saltus pipere készlet és termékinformációk

Terméknév: Kela Saltus pipere készlet WC kiegészítők KELA

Termékleírás:  A KELA márkájú WC-szett egy keféből és WC-papír állványból álló teljes toalett-készlet. Anyaga krómozott fém. A kefe feje könnyedén kicsavarható és cserélhető. A kefe tartója bármely irányban felszerelhető. Ez a készlet ideális megoldás, hogy minden toalett-kellék mindig kéznél legyen. A szett a rendkívül modern Saltus kollekció tagja.   A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kela Saltus pipere készlet mert kedvező ár 36 895 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van WC kiegészítők.

Reviews Kela Saltus pipere készlet




Termék felülvizsgálata Kela Saltus pipere készlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kela Saltus pipere készlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából KELA vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kela Saltus pipere készlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.



tulajdonságok Kela Saltus pipere készlet KELA

További termékképek, részletesebb leírások Kela Saltus pipere készlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu KELA, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 36 895 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó KELA
- code EAN 4025457228711
- a termék kategóriában van WC kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kela Saltus pipere készlet WC kiegészítők
36 895 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu




Áruk szállítása WC kiegészítők KELA

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kela Saltus pipere készlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (KELA), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4025457228711 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
WC kiegészítők - További termékek megtekintése