Vélemények Kerek tárolódobozok Concept VD-8100 3 db és termékinformációk

Terméknév: Kerek tárolódobozok Concept VD-8100 3 db Vákuumtasakok Concept

Termékleírás: A készlet 3 vákuumos tárolásra alkalmas tárolódobozt tartalmaz. Használja a VA0010 vákuumozó géppel vagy a VA0020 kézi, elemmel működő vákuumozó géppel. Akár ötször tovább megőrzi az ételek frissességét klasszikus tárolás esetén. Ideális folyadékok, törékeny ételek vagy tárgyak tárolására. Használata egyszerű. Alkalmas a kamrában vagy hűtőben való tárolásra. Kávé, keksz, liszt, rizs, diófélék, gabonafélék, levesek vagy mártások tárolására kitűnően alkalmas.Az egyirányú szelep segítségével könnyedén eltávolíthatja a levegőt, s a szilikon tömítés megakadályozza a levegő visszaáramlását. Az élelmiszer így tökéletesen védett lesz a nedvesség elől.Műszaki paraméterek: a csomag tartalma: 3 db tárolódoboz + cső a levegő elszívására a tárolódobozok űrtartalma: 700ml, 1400ml és 2000ml anyaga: műanyag... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kerek tárolódobozok Concept VD-8100 3 db mert kedvező ár 8 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Vákuumtasakok.

Reviews Kerek tárolódobozok Concept VD-8100 3 db
Termék felülvizsgálata Kerek tárolódobozok Concept VD-8100 3 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kerek tárolódobozok Concept VD-8100 3 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Concept vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kerek tárolódobozok Concept VD-8100 3 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kerek tárolódobozok Concept VD-8100 3 db Concept

További termékképek, részletesebb leírások Kerek tárolódobozok Concept VD-8100 3 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Concept, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Concept
- code EAN 8594049740352
- a termék kategóriában van Vákuumtasakok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kerek tárolódobozok Concept VD-8100 3 db Vákuumtasakok
8 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Vákuumtasakok Concept

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kerek tárolódobozok Concept VD-8100 3 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Concept), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8594049740352 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Vákuumtasakok - További termékek megtekintése