Vélemények Kerti fél-karós palánk barna 2,15m és termékinformációk

Terméknév: Kerti fél-karós palánk barna 2,15m Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek

Termékleírás: Kerti fél-karós palánk minőséges műanyagból készült. A palánk egy jó segítség a virágágyak kialakításánál, egyszerűen elválasztja a virágágyat a barázdáktól vagy gyeptől. Szintén lehetséges különböző forma virágágy kialakítása. Egyszerű az alkalmazása – a palánk egyszerűen bele van nyomva a földbe. A csomagolás 10 modult tartalmaz. A palánk hossza fold felett 14,5 m.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kerti fél-karós palánk barna 2,15m mert kedvező ár 3 645 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek.

Reviews Kerti fél-karós palánk barna 2,15m
Termék felülvizsgálata Kerti fél-karós palánk barna 2,15m

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kerti fél-karós palánk barna 2,15m -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kerti fél-karós palánk barna 2,15m és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kerti fél-karós palánk barna 2,15m

További termékképek, részletesebb leírások Kerti fél-karós palánk barna 2,15m és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 645 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5905279355002
- a termék kategóriában van Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kerti fél-karós palánk barna 2,15m   Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek
3 645 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kerti fél-karós palánk barna 2,15m ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905279355002 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek - További termékek megtekintése