Vélemények Kerti kis kerítés 2,3 m – barna és termékinformációk

Terméknév: Kerti kis kerítés 2,3 m – barna Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek

Termékleírás: Palánk, melynek köszönhetően elválaszthatja a kertje részeit. A szegély minőséges műanyagból készült, ami ellenál az időjárási viszonyoknak. A palánkot egyszerű összeszerelni és szétszedni is. Egyszerűen bele van nyomva a földbe. A csomagolás 4 részt tartalmaz, egy rész hossza 57 cm. Teljes hossza 2,2 m. Méretei: magassága a föld felett: 24 cm, a földbe szúrt láb hossza: 8,5 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kerti kis kerítés 2,3 m – barna mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek.

Reviews Kerti kis kerítés 2,3 m – barna
Termék felülvizsgálata Kerti kis kerítés 2,3 m – barna

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kerti kis kerítés 2,3 m – barna -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kerti kis kerítés 2,3 m – barna és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kerti kis kerítés 2,3 m – barna

További termékképek, részletesebb leírások Kerti kis kerítés 2,3 m – barna és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5904913543553
- a termék kategóriában van Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kerti kis kerítés 2,3 m – barna Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kerti kis kerítés 2,3 m – barna) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5904913543553 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek - További termékek megtekintése