Vélemények Kertipaliszád sӧtétbarna, 250 cm és termékinformációk

Terméknév: Kertipaliszád sӧtétbarna, 250 cm Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek

Termékleírás: A kerti paliszád alkalmas kiegészítő virágágyasok alapozásánál, így kӧnnyedén elválaszthatja az utakat a pázsittól. Segítségével külӧnbӧző alakzatokat is létrehozhat. Bizonyára értékelni fogja, hogy telepítése nagyon egyszerű – elég leszúrni a talajba. Egy csomagolásban 10 darab 25 cm-es modul található. A telepített paliszád magassága a talajtól 13 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kertipaliszád sӧtétbarna, 250 cm mert kedvező ár 2 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek.

Reviews Kertipaliszád sӧtétbarna, 250 cm
Termék felülvizsgálata Kertipaliszád sӧtétbarna, 250 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kertipaliszád sӧtétbarna, 250 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kertipaliszád sӧtétbarna, 250 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kertipaliszád sӧtétbarna, 250 cm

További termékképek, részletesebb leírások Kertipaliszád sӧtétbarna, 250 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5905197397641
- a termék kategóriában van Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kertipaliszád sӧtétbarna, 250 cm Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek
2 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kertipaliszád sӧtétbarna, 250 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905197397641 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti kerítések, cölöpsorok, és keretek - További termékek megtekintése