Vélemények Kétoldalas kefe a kutyaszőr kifésüléséhez és termékinformációk

Terméknév: Kétoldalas kefe a kutyaszőr kifésüléséhez Állattartási kiegészítők

Termékleírás: Szerezze be házi kedvence számára ezt a kétoldalas kefét a kutya szőrének könnyű kifésüléséhez és kisimításához. A puha, gumírozott és ergonómikus fogantyúval ellátott kefét úgy tervezték, hogy minél tökéletesebben szétfésülje és kisimítsa a szőrt és kifésülje a különböző parazitákat is. Egyik oldala tű kefe, a másik ecset kefe. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kétoldalas kefe a kutyaszőr kifésüléséhez mert kedvező ár 2 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Állattartási kiegészítők.

Reviews Kétoldalas kefe a kutyaszőr kifésüléséhez
Termék felülvizsgálata Kétoldalas kefe a kutyaszőr kifésüléséhez

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kétoldalas kefe a kutyaszőr kifésüléséhez -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kétoldalas kefe a kutyaszőr kifésüléséhez és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kétoldalas kefe a kutyaszőr kifésüléséhez

További termékképek, részletesebb leírások Kétoldalas kefe a kutyaszőr kifésüléséhez és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 043917002576
- a termék kategóriában van Állattartási kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kétoldalas kefe a kutyaszőr kifésüléséhez Állattartási kiegészítők
2 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 23.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Állattartási kiegészítők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kétoldalas kefe a kutyaszőr kifésüléséhez) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 043917002576 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.