Vélemények Kétoldalas Sex Talent maszturbátor és termékinformációk

Terméknév: Kétoldalas Sex Talent maszturbátor Erotikus segédeszközök

Termékleírás: Patkó alakú maszturbátor a mégintenzívebb élményért. A maszturbátor nagyon rugalmas és hajlékony, és mindkétvégén makk található. Speciális formájának kӧszӧnhetően képesegysszerre kieglégíteni a hüvelyt és a popsit is.    Méretek: -      A hüvelyi rész hossza: 13 cm -      Az anális rész hossza: 12 cm -      A hüvelyi rész átmérője: 3 cm -      Az anális rész átmérője: 2 cm  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kétoldalas Sex Talent maszturbátor mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Erotikus segédeszközök.

Reviews Kétoldalas Sex Talent maszturbátor
Termék felülvizsgálata Kétoldalas Sex Talent maszturbátor

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kétoldalas Sex Talent maszturbátor -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kétoldalas Sex Talent maszturbátor és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kétoldalas Sex Talent maszturbátor

További termékképek, részletesebb leírások Kétoldalas Sex Talent maszturbátor és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 4024144522903
- a termék kategóriában van Erotikus segédeszközök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kétoldalas Sex Talent maszturbátor Erotikus segédeszközök
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Erotikus segédeszközök

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kétoldalas Sex Talent maszturbátor) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4024144522903 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Erotikus segédeszközök - További termékek megtekintése