Vélemények Kézzel festett kép SZERELEM FB307E5 és termékinformációk

Terméknév: Kézzel festett kép SZERELEM FB307E5 Szerelem

Termékleírás: Akrill és olajfesték kombinációjával készült kézzel festett vászonra feszített kép, 3D hatású struktúrával ellátva. Fémhatású színeket is használunk, melyek a képnek eredeti megjelenést kölcsönöznek. Modern képek modern otthonba és modern belső térbe. Falidekorációk, melyek egyszerűen inspirálják Önt. Már ma szert tehet valami olyanra, ami másnak nincs.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Kephaz.hu ezt ajánlja termék Kézzel festett kép SZERELEM FB307E5 mert kedvező ár 26 880 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szerelem.

Reviews Kézzel festett kép SZERELEM FB307E5
Termék felülvizsgálata Kézzel festett kép SZERELEM FB307E5

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kézzel festett kép SZERELEM FB307E5 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kézzel festett kép SZERELEM FB307E5 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kézzel festett kép SZERELEM FB307E5

További termékképek, részletesebb leírások Kézzel festett kép SZERELEM FB307E5 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Kephaz.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 26 880 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Szerelem


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kézzel festett kép SZERELEM FB307E5 Szerelem
26 880 Ft
Az áruk elérhetősége
20.07.2020
irány a bolt » Kephaz.hu
Áruk szállítása Szerelem

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Kephaz.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kézzel festett kép SZERELEM FB307E5) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértKephaz.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szerelem - További termékek megtekintése