Vélemények Kézzel festett vászonképek ABSZTRAKT 2 részes 100X40cm 240/MO és termékinformációk

Terméknév: Kézzel festett vászonképek ABSZTRAKT 2 részes 100X40cm 240/MO Absztrakt

Termékleírás:   Akrill és olajfesték kombinációjával készült kézzel festett vászonra feszített kép, 3D hatású struktúrával ellátva. Fémhatású színeket is használunk, melyek a képnek eredeti megjelenést kölcsönöznek. Modern képek modern otthonba és modern belső térbe. Falidekorációk, melyek egyszerűen inspirálják Önt. Már ma szert tehet valami olyanra, ami másnak nincs.  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Kephaz.hu ezt ajánlja termék Kézzel festett vászonképek ABSZTRAKT 2 részes 100X40cm 240/MO mert kedvező ár 27 200 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Absztrakt.

Reviews Kézzel festett vászonképek ABSZTRAKT 2 részes 100X40cm 240/MO
Termék felülvizsgálata Kézzel festett vászonképek ABSZTRAKT 2 részes 100X40cm 240/MO

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kézzel festett vászonképek ABSZTRAKT 2 részes 100X40cm 240/MO -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kézzel festett vászonképek ABSZTRAKT 2 részes 100X40cm 240/MO és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kézzel festett vászonképek ABSZTRAKT 2 részes 100X40cm 240/MO

További termékképek, részletesebb leírások Kézzel festett vászonképek ABSZTRAKT 2 részes 100X40cm 240/MO és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Kephaz.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 27 200 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Absztrakt


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kézzel festett vászonképek ABSZTRAKT 2 részes 100X40cm 240/MO Absztrakt
27 200 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Kephaz.hu
Áruk szállítása Absztrakt

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Kephaz.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kézzel festett vászonképek ABSZTRAKT 2 részes 100X40cm 240/MO) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértKephaz.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Absztrakt - További termékek megtekintése