Vélemények Kézzel festett vászonképek POP Art Michael Jackson 1 részes mj4 és termékinformációk

Terméknév: Kézzel festett vászonképek POP Art Michael Jackson 1 részes mj4 Kézi festésű Pop Art

Termékleírás: Kézzel festett kép POP ART stílusban. Az egyediség és eredetiség garanciája, melyet sehol másutt nem talál. A megfelelő választás, mely modern művészetet visz otthonába és munkahelyére. Már ma szert tehet valami olyanra, ami másnak nincs. A festék egészen a keret oldalaira is felkerült. Emiatt az ilyen képeket nem szükséges külön bekeretezni. A kép favázzal ellátott minőségi német vászonra van festve. A festéshez minőségi német akrill festékeket használtak, melyek élénkebb kontrasztokat és hosszabb élettartamot biztosítanak a képeknek. Az összes kép jó minőségű csomagolással rendelkezik. Már ma szert tehet valami olyanra, ami másnak nincs.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Kephaz.hu ezt ajánlja termék Kézzel festett vászonképek POP Art Michael Jackson 1 részes mj4 mert kedvező ár 18 000 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kézi festésű Pop Art.

Reviews Kézzel festett vászonképek POP Art Michael Jackson 1 részes mj4
Termék felülvizsgálata Kézzel festett vászonképek POP Art Michael Jackson 1 részes mj4

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kézzel festett vászonképek POP Art Michael Jackson 1 részes mj4 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kézzel festett vászonképek POP Art Michael Jackson 1 részes mj4 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kézzel festett vászonképek POP Art Michael Jackson 1 részes mj4

További termékképek, részletesebb leírások Kézzel festett vászonképek POP Art Michael Jackson 1 részes mj4 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Kephaz.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 18 000 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Kézi festésű Pop Art


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kézzel festett vászonképek POP Art Michael Jackson 1 részes   mj4 Kézi festésű Pop Art
18 000 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 31.03.2020
irány a bolt » Kephaz.hu
Áruk szállítása Kézi festésű Pop Art

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Kephaz.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kézzel festett vászonképek POP Art Michael Jackson 1 részes mj4) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértKephaz.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kézi festésű Pop Art - További termékek megtekintése