Vélemények Kickers Lachly Lace Girls Shoes és termékinformációk

Terméknév: Kickers Lachly Lace Girls Shoes Gyermek cipők Kickers

Termékleírás: Kickers Lachly Lace Girls Shoes The Kickers Lachly Lace Girls Shoes serve up a classic brogue style with a laced fastening and premium ultra soft leather upper and feature classic Kickers branding. > Girls shoes > Lace up fastening > Brogue style > Heeled > Comfort textile interior > Foam insole > Rubber sole > Kickers branding > Upper: leather, inner: textile, sole: synthetic > Wipe clean only... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kickers Lachly Lace Girls Shoes mert kedvező ár 11 822 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek cipők.

Reviews Kickers Lachly Lace Girls Shoes
Termék felülvizsgálata Kickers Lachly Lace Girls Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kickers Lachly Lace Girls Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kickers vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kickers Lachly Lace Girls Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kickers Lachly Lace Girls Shoes Kickers

További termékképek, részletesebb leírások Kickers Lachly Lace Girls Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kickers, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 822 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kickers
- code EAN 2093030702608
- a termék kategóriában van Gyermek cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kickers Lachly Lace Girls Shoes Gyermek cipők
11 822 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek cipők Kickers

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kickers Lachly Lace Girls Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kickers), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2093030702608 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek cipők - További termékek megtekintése