Vélemények Kickers Tovni Lace Junior Shoes és termékinformációk

Terméknév: Kickers Tovni Lace Junior Shoes Modern és elegáns ruha Kickers

Termékleírás: Kickers Tovni Lace Junior Shoes Crafted with a sporty silhouette the Kickers Tovni Lace Shoes feature a quality leather upper with ultra discreet black eyelets and a laced fastening. > Kids shoes > Lace up fastening > Sporty silhouette > Micro-Fresh antimicrobial finish > Cushion Foam insole > Kickers branding > Upper: Leather > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kickers Tovni Lace Junior Shoes mert kedvező ár 16 002 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Kickers Tovni Lace Junior Shoes
Termék felülvizsgálata Kickers Tovni Lace Junior Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kickers Tovni Lace Junior Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kickers vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kickers Tovni Lace Junior Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kickers Tovni Lace Junior Shoes Kickers

További termékképek, részletesebb leírások Kickers Tovni Lace Junior Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kickers, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 16 002 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kickers
- code EAN 2091029702301
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kickers Tovni Lace Junior Shoes Modern és elegáns ruha
16 002 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Kickers

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kickers Tovni Lace Junior Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kickers), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2091029702301 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése