Vélemények Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens és termékinformációk

Terméknév: Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens Fürdősort Kiefer

Termékleírás: Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens The Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts offer a close fit thanks to the stretch construction, coupled with flatlock seams for extra added comfort. These mens swim shorts also benefit from an elasticated drawstring waistband for optional customization - finished with sporting stripes to each leg and Kiefer branding for a sporty cool look. > Mens Swimwear > Stretch construction > Flatlock seams > Elasticated drawstring waistband > Sporting stripes > Kiefer branding > 80% nylon, 20% elastane > Hand wash in cold water... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens mert kedvező ár 3 461 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fürdősort.

Reviews Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens
Termék felülvizsgálata Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kiefer vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens Kiefer

További termékképek, részletesebb leírások Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Kiefer, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 461 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kiefer
- code EAN 2351242902705
- a termék kategóriában van Fürdősort


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens Fürdősort
3 461 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Fürdősort Kiefer

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kiefer Tm Panel Jammer Swim Shorts Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kiefer), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2351242902705 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fürdősort - További termékek megtekintése