Vélemények Kiscica formázott párna, szürke, 45 x 30 cm és termékinformációk

Terméknév: Kiscica formázott párna, szürke, 45 x 30 cm Kispárnák kitöltéssek Bellatex

Termékleírás:  Egy gyönyörű, formázott párna állat motívummal, amely gyermekei elválaszthatatlan barátja lesz. A párnák finom mikroszálból készülnek, amely nagyon közkedvelt. Mosógépben is mosható. Útitársként is alkalmas a kényelmesebb utazás érdekében.   A méretei enyhén eltérhetnek a párna alakjától függően. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kiscica formázott párna, szürke, 45 x 30 cm mert kedvező ár 4 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kispárnák kitöltéssek.

Reviews Kiscica formázott párna, szürke, 45 x 30 cm
Termék felülvizsgálata Kiscica formázott párna, szürke, 45 x 30 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kiscica formázott párna, szürke, 45 x 30 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kiscica formázott párna, szürke, 45 x 30 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kiscica formázott párna, szürke, 45 x 30 cm Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások Kiscica formázott párna, szürke, 45 x 30 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325070285
- a termék kategóriában van Kispárnák kitöltéssek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kiscica formázott párna, szürke, 45 x 30 cm Kispárnák kitöltéssek
4 995 Ft
Az áruk elérhetősége
30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kispárnák kitöltéssek Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kiscica formázott párna, szürke, 45 x 30 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325070285 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kispárnák kitöltéssek - További termékek megtekintése