Vélemények Kismackó karácsonyi gyertyatartó, fehér és termékinformációk

Terméknév: Kismackó karácsonyi gyertyatartó, fehér Gyertyatartók

Termékleírás: Kedveli a teamécsesek fényét? Szerezze be otthonába ezt az aranyos gyertyatartót, amely gyönyörűen feldíszíti az ünnepi asztalát vagy polcát. Ha nem gyújt benne gyertyát, gyerekszobai díszként is szépen mutat majd. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kismackó karácsonyi gyertyatartó, fehér mert kedvező ár 1 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyertyatartók.

Reviews Kismackó karácsonyi gyertyatartó, fehér
Termék felülvizsgálata Kismackó karácsonyi gyertyatartó, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kismackó karácsonyi gyertyatartó, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kismackó karácsonyi gyertyatartó, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kismackó karácsonyi gyertyatartó, fehér

További termékképek, részletesebb leírások Kismackó karácsonyi gyertyatartó, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595183326372
- a termék kategóriában van Gyertyatartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kismackó karácsonyi gyertyatartó, fehér Gyertyatartók
1 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyertyatartók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kismackó karácsonyi gyertyatartó, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595183326372 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyertyatartók - További termékek megtekintése