Vélemények KITCHEN üvegedény üvegfedéllel 1,5 l és termékinformációk

Terméknév: KITCHEN üvegedény üvegfedéllel 1,5 l Üvegedények

Termékleírás: Élelmiszer tároló és tartó edényből soha nem elég. Rangot adnak konyhájának. Ez az edény praktikus segítség a konyhában, hűtőszekrényben vagy a spájzban. Átlátszó üvegből készült, felkelti érdeklődését kecses, lekerekített formájával. A fedél tartozéka egy fogantyú, a könnyebb kezelhetőség érdekében. Az edény magassága fedél nélkül 18 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék KITCHEN üvegedény üvegfedéllel 1,5 l mert kedvező ár 2 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Üvegedények.

Reviews KITCHEN üvegedény üvegfedéllel 1,5 l
Termék felülvizsgálata KITCHEN üvegedény üvegfedéllel 1,5 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a KITCHEN üvegedény üvegfedéllel 1,5 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket KITCHEN üvegedény üvegfedéllel 1,5 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok KITCHEN üvegedény üvegfedéllel 1,5 l

További termékképek, részletesebb leírások KITCHEN üvegedény üvegfedéllel 1,5 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8693357130715
- a termék kategóriában van Üvegedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

KITCHEN üvegedény üvegfedéllel 1,5 l Üvegedények
2 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Üvegedények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (KITCHEN üvegedény üvegfedéllel 1,5 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8693357130715 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Üvegedények - További termékek megtekintése