Vélemények KJUS Cypress Hoody Jacket Ladies és termékinformációk

Terméknév: KJUS Cypress Hoody Jacket Ladies Női ruházat KJUS

Termékleírás: KJUS Ladies Cypress Hoody Jacket The KJUS Ladies Cypress Hoody Jacket brings an easy solution to bad weather, crafted with an insulated warming duck down, full zip fastening with chin protector, an attached extra-protective hood, two front pockets with invisible zippers and a durable water repellent treatment. This jacket brings a wind and waterproof wear that is still breathable. KJUS branding subtly sits to one sleeve. > Ladies hoody jacket > Full zip fastening > Chin protector > Extra-protective hood > 2 invisibly zipped front pockets > Durable water repellent finished > Windproof > Waterproof > Breathable > KJUS branding > Shell: 100% Polyester > Lining: 100% Polyester > Filling: 100% Goose Down, 10% Goose Feather > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék KJUS Cypress Hoody Jacket Ladies mert kedvező ár 80 867 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews KJUS Cypress Hoody Jacket Ladies
Termék felülvizsgálata KJUS Cypress Hoody Jacket Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a KJUS Cypress Hoody Jacket Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából KJUS vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket KJUS Cypress Hoody Jacket Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok KJUS Cypress Hoody Jacket Ladies KJUS

További termékképek, részletesebb leírások KJUS Cypress Hoody Jacket Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu KJUS, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 80 867 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó KJUS
- code EAN 2408306123504
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

KJUS Cypress Hoody Jacket Ladies Női ruházat
80 867 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat KJUS

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (KJUS Cypress Hoody Jacket Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (KJUS), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2408306123504 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése