Vélemények KJUS Outdoor T Shirt Ladies és termékinformációk

Terméknév: KJUS Outdoor T Shirt Ladies Outdoor női felsők KJUS

Termékleírás: KJUS Outdoor T Shirt Ladies Enjoy comfort outdoors in this KJUS T Shirt, crafted with a crew neck and short sleeves, in a regular fit, with a colour contrasting KJUS branding logo to the chest. > Ladies T Shirt > Crew neck > Short sleeves > Regular fit > KJUS branding > Shell: 65% polyester, 35% cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék KJUS Outdoor T Shirt Ladies mert kedvező ár 11 165 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Outdoor női felsők.

Reviews KJUS Outdoor T Shirt Ladies
Termék felülvizsgálata KJUS Outdoor T Shirt Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a KJUS Outdoor T Shirt Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából KJUS vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket KJUS Outdoor T Shirt Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok KJUS Outdoor T Shirt Ladies KJUS

További termékképek, részletesebb leírások KJUS Outdoor T Shirt Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu KJUS, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 165 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó KJUS
- code EAN 2444018024302
- a termék kategóriában van Outdoor női felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

KJUS Outdoor T Shirt Ladies Outdoor női felsők
11 165 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Outdoor női felsők KJUS

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (KJUS Outdoor T Shirt Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (KJUS), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2444018024302 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Outdoor női felsők - További termékek megtekintése