Vélemények Kleine Wolke Cubic szappanadagoló fehér és termékinformációk

Terméknév: Kleine Wolke Cubic szappanadagoló fehér Szappanadagolók Kleine Wolke

Termékleírás: Cubic modern szappanadagoló. Praktikus fürdőszoba kiegészítő. Rendelkezésükre áll ebben a kivitelben fogkefetartó, szappanadagoló és WC szett is.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kleine Wolke Cubic szappanadagoló fehér mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szappanadagolók.

Reviews Kleine Wolke Cubic szappanadagoló fehér
Termék felülvizsgálata Kleine Wolke Cubic szappanadagoló fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kleine Wolke Cubic szappanadagoló fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kleine Wolke vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kleine Wolke Cubic szappanadagoló fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kleine Wolke Cubic szappanadagoló fehér Kleine Wolke

További termékképek, részletesebb leírások Kleine Wolke Cubic szappanadagoló fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Kleine Wolke, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kleine Wolke
- code EAN 4004478221765
- a termék kategóriában van Szappanadagolók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kleine Wolke Cubic szappanadagoló fehér Szappanadagolók
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
09.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szappanadagolók Kleine Wolke

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kleine Wolke Cubic szappanadagoló fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kleine Wolke), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4004478221765 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szappanadagolók - További termékek megtekintése