Vélemények Kleine Wolke Cubic szappantartó, fehér és termékinformációk

Terméknév: Kleine Wolke Cubic szappantartó, fehér Szappantartók Kleine Wolke

Termékleírás: Cubic szappantartó, modern formatervezéssel. Minden fürdőszobához megfelelő felszerelés. Ugyanolyan kivitelben rendelkezésre áll továbbá fogkefetartó, szappanadagoló és WC-szett is. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kleine Wolke Cubic szappantartó, fehér mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szappantartók.

Reviews Kleine Wolke Cubic szappantartó, fehér
Termék felülvizsgálata Kleine Wolke Cubic szappantartó, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kleine Wolke Cubic szappantartó, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kleine Wolke vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kleine Wolke Cubic szappantartó, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kleine Wolke Cubic szappantartó, fehér Kleine Wolke

További termékképek, részletesebb leírások Kleine Wolke Cubic szappantartó, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Kleine Wolke, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kleine Wolke
- code EAN 4004478221758
- a termék kategóriában van Szappantartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kleine Wolke Cubic szappantartó, fehér Szappantartók
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szappantartók Kleine Wolke

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kleine Wolke Cubic szappantartó, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kleine Wolke), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4004478221758 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szappantartók - További termékek megtekintése