Vélemények Kocka konyhai tӧrlőkendő bézs, 50 x 70 cm, 3 db-os szett és termékinformációk

Terméknév: Kocka konyhai tӧrlőkendő bézs, 50 x 70 cm, 3 db-os szett Konyharuhák Bellatex

Termékleírás:  A törlőkendők minden konyha nélkülözhetetlen kellékei. Biztosan értékelni fogja ezt a praktikus 3 darabos készletet. A törlőkendők minőségi, jó nedvszívó képességű pamutból készültek, ami a színek állandóságát garantálja. Nem hagynak szálakat az edényeken és kivánló tulajdonságokkal rendelkeznek a polírozáshoz. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kocka konyhai tӧrlőkendő bézs, 50 x 70 cm, 3 db-os szett mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyharuhák.

Reviews Kocka konyhai tӧrlőkendő bézs, 50 x 70 cm, 3 db-os szett
Termék felülvizsgálata Kocka konyhai tӧrlőkendő bézs, 50 x 70 cm, 3 db-os szett

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kocka konyhai tӧrlőkendő bézs, 50 x 70 cm, 3 db-os szett -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kocka konyhai tӧrlőkendő bézs, 50 x 70 cm, 3 db-os szett és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kocka konyhai tӧrlőkendő bézs, 50 x 70 cm, 3 db-os szett Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások Kocka konyhai tӧrlőkendő bézs, 50 x 70 cm, 3 db-os szett és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325061191
- a termék kategóriában van Konyharuhák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kocka konyhai tӧrlőkendő bézs, 50 x 70 cm, 3 db-os szett Konyharuhák
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyharuhák Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kocka konyhai tӧrlőkendő bézs, 50 x 70 cm, 3 db-os szett) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325061191 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Konyharuhák - További termékek megtekintése